Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το καλοκαιρινό ραντεβού της Samsung φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες η εταιρεία.

Στη νέα Galaxy Unpacked παρουσίαση αναμένεται να δούμε τη νέα γενιά των Galaxy Z smartphones που ξεχωρίζουν φυσικά για την αναδιπλούμενη οθόνη τους, μια κατηγορία που η Samsung οδηγεί την αγορά. Με βάση τις πληροφορίες -αλλά και τις φωτογραφίες- που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, η νοτιοκορεατική εταιρεία θα ακολουθήσει την τακτική των μικρών αλλά σημαντικών αλλαγών και στα δύο μοντέλα της σειράς τα οποία θα διατηρήσουν τον ίδιο σχεδιασμό με τους προκάτοχούς τους, με μικρές αλλαγές στο βάρος. Αναμενόμενα το κεντρικό σύστημα καμερών θα αποτελέσει έναν από τους τομείς που θα δούμε τις μεγαλύτερες αλλαγές, με το Fold4 πιθανόν να φέρει έναν ευρυγώνιο αισθητήρα στα 50MP, συνοδευόμενο από έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα στα 12MP αλλά και ένα τηλεφακό στα 10MP, ικανό για 3x οπτικό zoom.

image.png.a509bf4c58a677086bfc5a4c47906c53.png

Με βάση τις φωτογραφίες των δύο μοντέλων, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες επιλογές στα χρώματα, ειδικά στην περίπτωση του Galaxy Z Flip4 που αποτελεί άλλωστε και άλλωστε το best seller της κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο μοντέλο ίσως δούμε και μια μεγαλύτερη οθόνη στην εμπρόσθια όψη, την οποία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί για την εμφάνιση ειδοποιήσεων αλλά και τη λήψη selfies χρησιμοποιώντας το κύριο σύστημα φακών.

image.png.db1275d7578c8831b0535d50d66570b2.png

Τα αναδιπλούμενα smartphones της εταιρείας δεν είναι τα μόνο που θα δούμε στο Unpacked Αυγούστου αφού η Samsung γνωρίζουμε ότι ετοιμάζει πυρετωδώς και το Galaxy Watch5. Όπως όλα δείχνουν, φέτος η εταιρεία θα αφήσει πίσω της την περιστρεφόμενη στεφάνη για ποιο παραδοσιακό τρόπο χειρισμού, ενώ θα προχωρήσει τουλάχιστον στη Pro έκδοση σε έναν ανανεωμένο σχεδιασμό όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες διαρροές. 

Σε επίπεδο αισθητήρων, ήδη το Galaxy Watch4 αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς και μένει να δούμε αν η Samsung θα καταφέρει να χωρέσει ακόμα περισσότερους. Εννοείται ότι το νέο Galaxy Watch θα στηρίζεται στην πλατφόρμα WearOS, την οποία έχουν αναπτύξει από κοινού η Samsung με τη Google, οπότε η παρουσίαση αναμένεται να εστιάσει και στο λογισμικό των ρολογιών.

Τέλος δεν θα αποτελέσει έκπληξη και τυχόν ανακοίνωση νέων in-ear ακουστικών, με τη Samsung να ετοιμάζει την κορυφαία της πρόταση φέτος που δεν είναι άλλη από τα. Galaxy Buds2 Pro. Γνωρίζουμε την εστίαση της εταιρείας στην εργονομία και την ποιότητα ήχου, με τα νέα Buds να αναμένεται να συνεχίσουν την παράδοση.

Όπως αναφέραμε, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 4:00μμ ώρα Ελλάδος, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Samsung στο YouTube.
 

  

Πηγή